Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

F17 futsal: Knapp förlust mot gruppsegrarna

100227.
ÖSK Söders F17-lag fick nöja sig med segern mot Mariehems SK eftersom göteborgsbesöket avslutades med en 1-2 förlust mot Hammarby DFF. Förmodligen ett riktigt bra resultat eftersom Hammarby gick igenom gruppspelet obesegrade. Därmed är allt vad futsal heter avslutat för den här gången för ÖSK-familjens del och i fortsättningen blir det utomhusspel som gäller.

ÖSK Söder Dam: Hedrande 5:e plats i F17-SM

100227. Vinst i andra för Söders F17
ÖSKs representanter i årets futsalslutspel gjorde bättre ifrån då lördagens spel inleddes. Mariehems SK från Umeå besegrades med 4-1. Chansen till semifinalspel finns alltså kvar, men det förutsätter en vinst över hittills obesegrade Hammarby (plus en del tur med målskillnaden som inte är den allra bästa efter den stora förlusten på fredagskvällen).

100227. Tung start i SM
ÖSKs tjejer fick inte någon vidare start då futsalslutspelet inleddes i Göteborg. En tung 6-0 förlust mot Höllviken. Lite väl stora siffror för att läget skall kännas under kontroll. Nu måste nog laget vinna båda dagens matcher för att kunna ta sig vidare.

100226.  ÖSK Söders F17 till Göteborg
ÖSK Söders duktiga tjejer kvalificerade sig för två veckor sedan till ungdomsgruppernas slutspel i futsal. Nu är det dags och redan kl. 19 ikväll spelas den första matchen. För motståndet står skånska Höllviken GIF. I morgon möter man sedan Mariehem SK från Umeå på förmiddagen och Hammarby DFF på eftermiddagen. Minst två segrar kommer det förmodligen att krävas för att bli ett av de två lagen som får gå vidare till semifinalspelet på söndag. På ÖSK Söders hemsida har man lovat att stå för rapporter från matcherna.

Eyravallsbloggen önskar tjejerna lycka till och håller båda tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.