Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Färöisk anfallare testas

Povspelarna står som spön i backen för tillfället. Medan Mame Niang väntar på ett telefonsamtal borta i Norge testar ÖSK nya kandidater på Behrn Arena. Utöver provspelande Christian Noah  kommer det i kväll även att finnas en färöing med på planen. Det är den 21-årige Finnur Justinusson som skall visa upp sina talanger framför motståndarmålet.

Sjutton mål gjorde Justinsson i den inhemska ligan, vilket låter rätt bra. I åtanke skall man dock ha, att Färöarna inte är större än en medelstor svensk stad. Knappt 50.000 invånare fördelade på 18 öar gör väl att rekryteringsunderlaget för fotbollslagen inte är det allra bästa.

ÖSK: Finnur Justinusson provspelar med ÖSK

ÖSK har lagt upp en video på sin hemsida, där man kan se de mål Finnur gjorde förra året.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.