Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Insnöat

ÖSK Söder skriver på sin hemsida, att all fotbollsverksamhet utomhus måste ställas in över helgen. Behrn Arena är avställd till och med måndag och grusplanerna kan bara användas för skidåkning. Kanske lika bra för A-truppen då, att man är i Spanien – även om det regnar en del.

Det hemmaarrangemang som ligger närmast i tiden är träningsmatchen på onsdag mot FC Syrianska. Enligt väderleksutsikterna skall det då tillfälligtvis vara uppehåll fram emot kvällen. Å andra sidan lär det bli ca. 10 grader kallt.

1 kommentar – kommentera

Johan Nyström

Ibland blir det vinter i Sverige som ligger i Norden. Det verkar komma som en överaskning för en del. Träna inomhus går också bra !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.