Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget i Finland

Intresset för förmiddagsmatchen mot Tamperare United verkar rätt avslaget. Inte ett ord på nätet vad jag kan se och dagens pappers-NA nöjer sig med en liten skaderapport och en ensidesartikel med Kevin Walker. Eftersom NA skickat dit sin sportchef och videofotografen Gabriel Rådström hade jag hoppats på något mer.

Enligt papperstidningen så skall man nog inte räkna med att Per Johansson och Nordin Gerzic spelare. Per kan inte på grund av sin stukade fot. Nordin vill nog, men får antagligen inte på grund av de ljumskproblem som uppenbarade sig i AIK-match. Nytillkommen på listan över spelare med tveksam spelstatus är Marcus Astvald, som efter matchen fick ont i fotleden. Troligast är väl att Sixten väljer att ge Eric Bassombeng spel från start. På högerbacksplatsen lär Tommy Wirtanen kunna gå in medan det nog blir Erik Nilsson på mittfältet. Ett inbyte av Magnus Kihlberg en bit in i andra halvlek verkar också troligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.