Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK Söders F17-lag till SM-slutspel i futsal

Bilden från sossosunshine.blogg.se

Det blev, som jag antog, inga större problem för ÖSK Söders F17-lag att ta sig vidare till årets slutspel. Ja, frågan är om det var några problem alls. Tjejerna gick obesegrade genom sin regionala kvalificeringsgrupp och var det enda av de fyra lagen, som slutade med positiv målskillnad. Vilket ju betyder att de gjorde en hel del mål på de andra.

Slutspelet avgörs om två veckor i Göteborg. Förhoppningsvis kommer de inte att vara det enda ÖSK-laget, som då reser dit. P15- och P17-grabbarna har möjligheten att kvalificera sig i morgon i regionfinalerna i Storfors.

Resultat från regionfinalen.

I seniorfinalerna som avgjordes i dag tog Glanshammars damlag hand om bronsmedaljerna.

ÖSK Söder: Stolthet och glädje.

1 kommentar – kommentera

Sportchefen dam

Grymt bra jobbat!
//Jonas Ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.