Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadelistan blir längre

Inför finlandsresan har NA gått igenom skadelistan i ÖSKs A-lags trupp. Några nya namn har tillkommit utöver de som redan var kända. Å andra sidan finns det en plussida också – både Tommy Wirtanen och Magnus Kihlberg åker med. Gissningsvis även Alejandro Bedoya även om NA inte skriver det. Alejandro är hur som helst inte med bland de skadade och sjuka.

I rehabilitering eller sjuksäng befinner sig för närvarande:

Patrik Anttonen (skadad fot)
Robin Staaf (skadad ljumske/höft)
Michael Jidsjö (skadat knä)
Edvin Möller (sjuk)
Gustaf Lundholm (skadad)
Simon Leonidsson (skadad)
Oskar Johansson (skadad)

Nytillkomna är Gustaf och Oskar. Jag är förvånad över att Gustaf Lundholm hamnat på skadelistan igen. Han spelade 90 minuter med ÖSK Ungdom mot FBK och såg helt fräsch ut efter matchen. Men han fick visst en smäll mot en axel, där han redan tidigare hade ont. Det kan vara den som spökar.

För övrigt är det väl notabelt att det är så många av de yngre spelarna som har problem. Jag undrar om det möjligen kan vara så, att övergången till A-lagsträning, med två försäsongspass om dagen i ett högre tempo än vad de är vana vid, kanske sliter mer än vad deras kroppar klarar av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.