Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Truppen mot BK Häcken

Morgonens papperstidning går händelserna i förväg och har redan publicerat den trupp, som Örebro SK idag reser till Göteborg med för träningsmatchen mot BK Häcken. Enligt NA kommer följande spelare att finnas med i ÖSK-bussen:

John Alvbåge, Peter Westman, Bertin Ze, Magnus Wikström, Per Johansson, Kim Olsen, Fredrik Nordback, Alejandro Bedoya, Johannes Skoglund, Edvin Möller, Michael Almebäck, Samuel Wowoah, Erik Nilsson, Nordin Gerzic, Michael Jidsjö, Boris Lumbana, Marcus Astvald, Roni Porokara

Skadade är: Patrik Anttonen, Tommy Wirtanen, Robin Staaf, Magnus Kihlberg

Sjukanmälningar har inkommit från Eric Bassombeng och Oskar Johansson. I båda fallen tycks det röra sig om förkylningar.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.