Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska upptaktsträffen till Örebro

100126 – Mission accomplished.
Det gick som ÖSK, Conventum och Örebro kommun hoppades. Svenska Fotbollförbundet har förlagt årets allsvenska upptaktsträff till Örebro. Från ÖSKs sida indikerar man att programmet skall bli något utöver det vanliga. Örebroprofiler som Peter Flack, Carl Jan Granqvist, Thomas Nordahl samt Svenska Kammarorkestern har engagerats.

NA: Örebro får allsvensk upptakt

100113 – Allsvenska upptaktsträffen
ÖSKs VD Jan Karlsson jobbar vidare på att ÖSK och Örebro skall ge ett större avtryck på den svenska fotbollskartan. Det senaste initiativet är ett försök att få årets allsvenska upptaktsträff förlagd till Örebro och Conventum.

Örebro SK: Upptaktsträff Allsvenskan 2010
NA: ÖSK söker allsvensk träff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.