Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Johannes Skoglund klar för ÖSK

100125.
Av någon anledning verkar varken ÖSK eller NA vilja kännas vid att man/ÖSK just skrivit ett treårskontrakt med Johannes. Riktigt svagt av framför allt ÖSK, tycker jag. Om inte annat så för Johannes skull tycker jag, att han är värd minst en notis på sin nya förenings websida. NA har ju en hel del annan sport att skriva om, men eftersom de rätt så nogsamt följt Johannes under rekryteringstiden, så tycker jag att de kunde kosta på sig att notera att värvningen nu är avslutad och klar.

En som definitivt lagt märke till klubbytet är Johannes tränare från tiden i Köping. Tony Andersson har sedan dess flyttat till Sandviken men kör vidare med sin blogg och är alldeles över sig efter övergången. Helt klart så känns det bra för en tränare att ta emot en ung grabb från ett div 5-lag (Kolsva) för att sedan tre år senare leverera honom till ett allsvensk lag.

Fotbollsfantasten: Johannes Skoglund !

100124.
Magazin24: ”Otroligt skönt att det är klart”

101022.
Av allt att döma har ÖSK, Köping FF och Johannes Skoglund kommit överens om Johannes Skoglunds övergång till ÖSK. Redan på förmiddagen skrev Köping på sin hemsida, att bara detaljer återstod. Nu i kväll skriver Magazin24 att allt är klart. Ingenting hos ÖSK eller NA om detta än, men det kan ju ha hänt ändå.

Roligt av flera anledningar att övergången gick i lås. Jag har sett bröderna Skoglund spela mot ÖSK Ungdom i några år nu och de gör alltid bra ifrån sig. ÖSK har under de senaste åren inte lyckats så bra då man försökt rekrytera spelare från KAK-området. Förhoppningsvis är Johannes övergång en indikation på att inställningen till Örebro är på väg att förbättras. Bra också att en spelare från höstens testmatch så att säga gått hela vägen. Det bör fungera som motivation och inspiration för deltagarna i kommande testmatcher.

Svartvitt: Skoglund klar för ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.