Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inget U21-spel i år

Svenska Fotbollförbundet har nu lagt ut spelprogrammet för U21 serierna. Inte helt överraskande visar det sig att ÖSK inte är representerade i tävlingen i år heller. Anledningen är i första hand att man inte anser sig ha det spelarmaterial som behövs på grund av de rätt snäva representationsreglerna. Medan så gott som alla andra föreningar har ett gäng juniorer, som går mer eller mindre sysslolösa och för vilka U21 innebär en välkommen möjlighet till matchning, har ÖSKs spelare i talangtruppen redan ett eget seriespel att tänka på.

Förhoppningsvis kommer Lennart Sjögren & Co. att vara lyckosammare detta år när det gäller att finna lämpliga matcher för de spelare som inte får möjlighet till allsvensk matchning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.