Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktslagssamling P15

P15-killarna får en tidig säsongstart och den första kallelsen till en sammandragning har just gått ut. Truppen har siktet inställt mot distriktselitlägret i Halmstad i juni månad. Än så länge är truppen rätt så stor, men när det är dags för att resa till Halland kommer den att ha bantats en hel del.

Till årets första samling den 23 januari på Karlslund Arena kallas hela 41 spelare med följande 6 deltagare för ÖSK Ungdom:  Semin Ujkonovic, Oscar Fardelin, Jonathan Herbst (mv), John Lindhagen, Filip Albertsson och Max Lindborg.  ÖSK Ungdoms talangutvecklare Björn Juhlin och målvaktstränare Christer Neanro utgör  ledarstaben tillsammans med Torbjörn Schilling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.