Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bollen ligger hos ÖSK

i fallet Johannes Skoglund, om man skall tro Köpings ordförande Thord Gustavsson. Förhandlingar pågår mellan klubbarna och än har man inte kommit överens. Det är ju en del pengar som skall skickas från Örebro till Köping oberoende av om det handlar om utbildningsersättning eller spelarköp (eller någon slags kombination).
– Det är ingenting klart där än. Vi satt i förhandlingar med ÖSK i tre timmar i går utan att komma överens. Men de har fått ett bud från oss nu, så det är upp till dem att bestämma sig, säger Gustavsson till Magazin24.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.