Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Söderberg och Skoglund närmare ÖSK

100112
Papperstidningen följer upp situationen för de två provspelarna. Av tidningens referat att döma så är det Söderberg som intresserar mest. Lennart Sjögren säger till tidningen att båda har gjort bra ifrån sig på träningarna och att man nu kommer att gå in i nästa fas och inleda diskussioner. Söderberg verkar vara den som intresserar mest.

– Christian Söderberg har erfarenhet både från allsvenskan och superettan och är en spelare som är användbar på flera positioner. Dessutom är han hemma i Kumla igen och tillgänglig, säger Sjögren till tidningen.

Beträffande Johannes Skoglund verkar det som om denne i första hand är tänkt som en spelare för ÖSK Ungdoms div 2-lag.

Karriärdata för Söderberg från Svenska Fotbollförbundet.

100111
Mer träning för Skoglund och Söderberg

Både Johannes Skoglund och Christian Söderberg har gjort så pass bra ifrån sig att de får fortsätta träningen med ÖSKs A-trupp. Men de har uppenbarligen inte gjort så bra ifrån sig, att ÖSK slår till direkt. OK, nu blev väl den senaste träningsveckan rätt förryckt på grund av det kalla vädret vilket gjorde att truppen inte kom ut så ofta om ens alls. Jo, en dag var man visst ute både för- och eftermiddag, men passen blev av naturliga orsaker rätt korta. Under den kommande veckan blir vintertemperaturerna mer normala, vilket förhoppningsvis gör att träningsprogrammet kan genomföras enligt plan.

Januariprogrammet finns för övrigt (sent omsider) utlagt på ÖSKs websida.

ÖSK: Söderberg och Skoglund tränar vidare.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.