Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Magnus Samuelsson ny assisterande i Talangtruppen

ÖSK skriver idag på sin hemsida, att det blir ÖSKs tidigare mittbacksklippa och lagkapten Magnus Samuelsson som tar över som assisterande tränare för ÖSKs talanglag.
– Jag tror det kommer bli ett bra komplement med Magnus som assisterande. Magnus är ambitiös och har bra erfarenheter av spel på elitnivå. Magnus har även en bra kunskap inom fysträning, säger ÖSKs sportchef Lennart Sjögren i en kommentar.

Helt ny som ungdomstränare i ÖSKs organisation är faktiskt inte Magnus. Han verkade under förra året som talangutvecklare för pojkar födda 1995.

Ett positivt val med Magnus. Jag har pratat med honom några gånger, då han varit på Behrns plast och tränat sina ungdomar. Han verkar klart motiverad över att jobba med den här typen av tränaruppdrag.

Delvis ny roll för Tommy.
ÖSK skriver också, att Tommy Ohlsson tar ansvaret för innehållet i träningarna för talangutvecklingen gällande spelare 13-19år. Han kommer även att hjälpa till en del med arbetet i Talangtruppen. Här handlar det väl i första hand om en avlastning av Håkan Juhlin som tidigare haft samordningsansvaret även för de ungdomar som inte tillhört talangtruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.