Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Andreas Johansson ej diskuterad (?)

Under de senaste dagarna har det på Svartvitts forum spekulerats en hel del om att förre djurgårdsspelaren Andreas Johansson skulle kunna vara på väg att sätta ner sina bopålar i Örebro. Orsaken skulle vara att hans flickvän börjat plugga på Universitetet. NA:s Johan Arvidsson kollade om det var ett namn Sixten Boström känner igen. Det gör han förvisso, men Sixten förnekar (utan att egentligen säga någonting) att Johansson skulle kunna vara på väg till Örebro.
– Det är en intressant spelare men är inget namn som varit uppe för diskussion. Han är central mittfältare va? Ja, det är inte den typen av spelare som vi skulle behöva efter Roni. I det här läget är han i alla fall inte den rätta ersättaren, säger ÖSK:s tränare.

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.