Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ambitiösa 16-åringar

100108.
Matchning mot seniormotståndare är en nyhet för ÖSKs 94-or. OK, de spelade faktiskt en match mot äldre motstånd förra året, men det var mot KIF Örebro. Utöver februarimötet med Real Örebro lär en match mot Yxhults IK vara på gång i mars. Förmodligen rätt lättarrangerad eftersom det är ÖSK Ungdoms fotbollsansvarige Jörgen Gustafsson som i år tränar yxhultlingarna.

För att kunna spela match i februari/mars krävs det dessutom bollträning utomhus. Detta ordnar man genom att åka till Kumla på söndagskvällarna för träning på deras nyanlagda konstgräsplan i Idrottsparken. Förra året då laget deltog i den regionala serien gick det rätt trögt till att börja med på grund av att laget inte kunnat träna fotboll utomhus under vintern. Något som man tänker åtgärda inför årets spel i pojkallsvenskan.

Av allt att döma är trycket på Behrn resp. Karlslund Arena så pass stort att man måste åka utsocknes för att vara säker på att få träningstider utomhus. Konstgräset på Ekäng är efterlängtat.

100104 Seniormotstånd för 94-orna
ÖSKs 16-åringar som i år skall spela pojkallsvenskt (tillsammans med några av 17-åringarna) har bokat in årets första träningsmatch. Det blir inte bara årets första utan även den första mot seniormotstånd. Den 13 februari kl 17:00 möter man Real Örebro på Behrn Arena. Ett ambitiöst val av motståndare för den första seniormatchen. Real Örebro är ett stabilt div 5-gäng som senaste säsongen placerade sig i mitten av tabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.