Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kihlen – missar försäsongsträningen igen

För tredje året i rad eller sedan han kom till ÖSK missar mittfältsgeneral Kihlberg försäsongsstarten. Tidigare har det varit hans fotskada som spökat och gjort att han inte kunnat gå igång samtidigt som lagkamraterna. Den här gången handlar det dock inte om någon av de ädlare (fotbolls-)kroppsdelarna. Fyra brutna ben (i handen) blev det bestående resultatet efter ett styrketräningspass före jul, skriver papperstidningen. Handen är nu opererad och Magnus kan se fram emot fyra veckor med gips. Han tror dock, att han kommer att kunna mjukstarta med tränandet innan gipset åkt av. Beträffande problemfoten så känns den bättre, men ändå inte riktigt bra. Hur bra eller dålig den är vet han dock först då han börjar spela fotboll igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.