Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nyårets första – den totala stillheten

Bloggen har hållit en något låg profil de senaste dagarna. Det händer nämligen ingenting. Nyårshelgfirandet har kvävt alla fotbollsnyheter innan de ens blivit till. Eller något åt det hållet. Jag satte mig i alla fall på cykeln och trampade iväg genom modden till Ekäng för att se hur anläggningsarbetet fortskrider. Fortskrider är dock inte det rätta ordet i sammanhanget. Där såg det nämligen ut så här:


Det verkar alltså som om jag skulle få lov att lägga Ekängsrapporteringen på is de närmsta veckorna eftersom den blivande konstgräsplanen är fullständigt insnöad. Vilket dock verkar ha glatt en del av traktens ungar. Peter Johansson hade väl knappast tänkt sig att den första utomhusaktiviteten på hans fina (blivande) konstgräsplan skulle bli utförsåkning på skidor.


Nåja, redan den 5:e sparkar den lokala fotbollssäsongen igång med DM i futsal. ÖSK har tre lag med då man i de  fyra junior- och ungdomsklasserna skall göra upp om vilka lag som skall få spela final.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.