Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mirza Jelecak knäskadad

090901. Örebrobesök
NA:s alltid lika alerte videoreporter Herman Nikolic missade givetvis inte att Mirza var nere och kollade på ÖSKs träning dagen efter segern mot Gefle.

NA-TV: Mirza Jelecak hälsade på ÖSK

Mirza lämnade ÖSK efter säsongen 2004 och det är nog inte så många av spelarna i dagens trupp, som han känner igen från sin tid i laget. Kvar från den tiden är i alla fall: John Alvbåge, Patrik Anttonen, Fredrik Nordback och Peter Westman samt fystränaren Thomas Andersson.

090224. Operation för Mirza

Helsingborgs Dagblad rapporterar att det snart blir operation för korsbandsskadade Mirza Jelecak. Mirza själv hoppas kunna vara tillbaka i spel i september, vilket kanske är i optimistiskaste laget.

hd.se: Mirza har fått sin dom

090211. Mirza Jelecak knäskadad
En av de spelare som var med och tog upp ÖSK till allsvenskan, men som sedan fortsatte på annat håll är Mirza Jelezak. Hos sin nuvarande klubb Landskrona BoIS har den gänglige mittfältaren en rätt säker plats på skåneklubbens mittfält – ända tills igår.

Under träning vred Mirza knäet och man befarar nu det värsta i form av en korsbandsskada. En sådan skulle tvinga honom att åse vårens fotboll från läktarplats.

hd.se: Jelecak missar hela våren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.