Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sesay längtar österut

Hassan Sesays sejour i ÖSK har resulterat i speciellt många matchminuter. Och några allsvenska har det överhuvudtaget inte blivit. Årets felvärvning eller möjligen årets feltänk får nog det samlade omdömet bli. För att skola om honom till vänsterback krävs det matcher och sådana har för de spelare som inte tar en plats i den allsvenska truppen varit försvinnande få.

På sätt och vis kan man nu säga att uppdraget som back-up för Samuel Wowoah är slutfört. Glenn Holgersson är tillbaka efter skada och då behövs inte Hassans tjänster ens som back-up.

Till NA säger Sesay att han gärna flyttar tillbaka till Finland. Spel för en svensk div 1-klubb i Stockholm skulle också vara bra. Vi får se hur det går. Han är bara 21 år och kan lånas ut utan övergångshandlingar om inte den listan redan innehåller 6 namn.

NA: Sesay blickar mot Finland

Enligt artikeln löper Sesays kontrakt ut redan i vinter. Jag trodde att han hade ett tvåårskontrakt, men så verkar inte vara fallet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.