Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Häckenförbannelsen bruten!?

Visst kändes det som en seger, mirakelvändningen mot Häcken? ÖSK var nästan uträknat på nio, reste sig och kom undan med blotta förskräckelsen. Fortfarande sexa i tabellen. Men nu måste en ordentlig analys göras under veckan till nästa match. Det får inte bli ännu en plattmatch, mot bottenlaget Örgryte. Man får dra lärdom av den väsentliga skillnaden som inträdde när kvickfotade Alejandro Bedoya och Tommy Virtanen kom in i matchen. Deras samarbete är något att bygga vidare på. Bedoya ser faktiskt i nuläget ut som en man för A-laget. Skulle så bli fallet får man väl börja kalla honom för A-doja :o)  Ursäkta en dålig göteborgsvits, kunde inte låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.