Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ett år till (minst) för Kihlberg

Papperstidningen har idag i sin inför-artikel fokuserat på ÖSKs mittfältsstrateg Magnus Kihlberg. Jag trodde, att artikeln så småningom även skulle bli tillgänglig i elektronisk form, men än har den inte dykt upp. Så det är väl bäst, att vidarebefordra Kihlens inställning till fortsatt spel till de svartvita.
– Jag tror inte ens att en korsbandsskada skulle stoppa mig, säger han till tidningen. Det har varit otroligt kul att komma hem till Örebro och spela för ÖSK.

Beträffande kontraktsläget har han ett tvåårskontrakt som går ut i höst. Men det finns även en klausul, som förlänger kontraktet med ett år förutsatt att han spelar ett visst antal matcher i år. Eftersom han i princip spelar alla matcher, så lär det inte vara några svårigheter att få utlösning på den paragrafen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.