Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mirza Durakovic – ett namn för ÖSK?

Enligt Sundsvallstidningen Dagbladet är ÖSK en av de föreningar som intresserar sig för den defensive mittfältaren Mirza Durakovic. Lagkaptenen i den norska andraligsklubben Nybergsund funderar just nu på om han skall fortsätta i Norge eller flytta hem till Sverige igen. Närmast påskrivna övergångshandlingar verkar dock GIF Sundsvall att ligga för tillfället. Innan flytten till Norge för två och ett halvt år sedan representerade Durakovic ett antal värmländska klubbar, bland annat Degerfors IF.

Dagbladet: ”Hoppas det löser sig med GIF”
Nya Wermlandstidningen: Mirza har blivit vuxen
Nya Wermlandstidningen: Gif Sundsvall vill värva Mirza Durakovic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.