Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hallenius till Hammarby

090707. Det blev varken Örgryte eller ÖSK för Hallenius del utan den nya klubbadressen är Hammarbys.

Inte Örgryte i alla fall.
090622.
Hallenius vill flytta, men inte till Örgryte. Fråga är om det finns andra alternativ eller om det är så att agenten försöker fiska upp något. Det verkar väl nästan så. Annars borde väl den hemliga intressenten ha givit sig tillkänna vid det här laget.

FotbollDirekt: ÖIS ser Hallenius som klar – Anfallaren tvekar


Hallenius till ÖSK?

090620. Det tror sig i alla fall Johan Josefsson på ÖSK-bloggen Gamla Trä veta. Linus Hallenius har ju i dagarna ryktats som klar för den allsvenska superjumbon Örgryte, men det avser bara klubbarna. Hallenius själv måste ju själv vara med på båten också.

Fotbollskanalen: Hemlig klubb kan snuva Örgryte på Hallenius
Gamla Trä: Anfallstalang till ÖSK?

Jag har nog litet svårt att sätta någon större tilltro till det ryktet. ÖSK har det redan välbeställt på de offensiva kanterna med både första- och andra- och till och med tredje-alternativ tillgängliga i truppen. Så varför skulle man ens fundera på att värva Hallenius? Inte ens om Bassombeng skulle bli såld ser jag egentligen ett behov av Hallenius – Wirtanen och Astvald är lika bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.