Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Gustaf Lundholm skadad igen

ÖSKs unga mittfältsterrier Gustaf Lundholm har åkt på ett bakslag i sin rehabilitering. Gustaf har den senaste tiden setts i aktion under ÖSKs träningar på Behrn Arena efter att ha läkt den korsbandsskada som han drabbades av förra hösten. Men igår åkte han av allt att döma på en muskelskada på den plats där vävnadsmaterial tagits för korsbandsoperationen. Ingenting alltför allvarligt, men det innebär nog ytterligare någon eller några månaders väntetid för Gustaf innan han kan ta plats på en fotbollsplan för matchspel igen.  Ett avbräck också för ÖSKs div 3-lag, som hoppats kunna använda Gustaf på sitt mittfält under hösten.

Svartvitt: Lundholm om bakslaget: ”Det känns tufft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.