Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Linköpingstalang provtränar med ÖSK

090706
Den här veckan är Gottfridsbergs  (div 6) 16-årige talang David McKenzie i Örebro för provträning med ÖSK. Det var väl meningen att han skulle träna enbart med Talangtruppen, men enligt Svartvitt tränade han med A-truppen på förmiddagen.

I Östergötland har provträningen givit upphov till en del notiser i lokala media och idag hade SVTs Östnytt ett tvåminutersinslag om den unga talangen.

SVT Östnytt: Jagad av allsvenska klubbar.

090629
Svartvitt har snappat upp att 16-årige David McKenzie från linköpingsklubben LBK Gottfridsberg kommer att provspela några dagar med ÖSKs talangtrupp. McKenzie beskrivs som en snabb spelare med god speluppfattning. Dessutom är har ca. 190 cm lång. Företrädesvis återfinns han som yttermittfältare eller i anfallet.

Svartvitt: McKenzie blir ÖSK-talang?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.