Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Porokara åter i landslaget

Roni Porokara försvarar sin plats i den finska landslagstruppen. Örebro SK skriver på sin hemsida att den populäre vänsteryttern tagits ut till den trupp som i början av juni skall möta först Lichtenstein och sedan Ryssland i Helsingfors (090525).

Örebro SK: Roni Porokara åter i landslaget

Ingen speltid för Roni mot Ryssland:

Roni Porokara satt på bänken då Finland mötte Ryssland i VM-kvalet. Men längre än så kom han tyvärr inte utan han fick sitta av matchen som åskådare. Finland förlorade med 3-0 och har nu missat sina möjligheter att kvalificera sig till turneringen (090611)

FIFA: Matchinformation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.