Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eftermiddagsträningen 10 juni

Jag åkte förbi Vallen hrmm Behrn Arena för att kolla hur det gått att komma igång med träningsverksamheten igen efter truppens minisemester. Tränarna har ju lagt in ett försäsongsliknande program de närmaste veckorna med aktiviteter både på för- och eftermiddagarna.

Anslutningsgraden visade sig vara väldigt låg. Var var resten av truppen? På plats var mest före detta sjuka och skadade. Men det kanske var så att man delat upp gruppen på en inom-och en utomhuskontingent. Så att det bara var halva truppen som var ute och tränade på eftermiddagen medan övriga körde fys eller något liknande. Träningen leddes av Richard Nilsson, Håkan Juhlin och Thomas Andersson. Sixten Boström såg jag varken igår eller idag.

På plasten var i alla fall: Kim Olsen, Kristoffer Näfver, Fredrik Nordback, Samuel Wowoah, Robin Staaf, James Frempong, Joakim Gren, Yunus Ismail, Bertin Zé, Alejandro Bedoya samt ensamlöparen Glenn Holgersson. Ingen av A-truppens målvakter fanns med utan det var talangtruppens Axel Svedberg och Nils Carlsson (Pyssling) som fått hoppa in mellan resp. stolpar. Peter Rosendahl fick några ordentliga smällar i förra helgens match mot Kungsör och tar det lugnt för tillfället. Igår då jag inte noterade närvaron på samma sätt var även Magnus Wikström, Nordin Gerzic, Peter Westman, Mikael Jidsjö och Gustaf Lundholm med och tränade.

Av de spelare som varit skadade deltog Glenn fullt ut igår, men löptränade enbart idag. Ingenting som tydde på skador hos James, Berra eller Micke (igår). Robin förvånade genom att vara med på i princip allt idag med fotbollsskor på fötterna. Samtidigt finns det ett rykte som säger, att han skulle behöva operera sin andra höft också, så hans faktiskt status är oklar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.