Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

45 minuter för Marcus Astvald.

Sveriges P19/90-landslag spelade sin andra EM-kvalmatch igår. Det gick inget vidare – laget förlorade mot Belgien med hela 5-0. Efter den andra förlusten av två möjliga har laget nu ingen chans längre att kvalificera sig för slutspelet. Marcus Astvald kom in efter halvtidspausen då han bytte av den tidgare BK Forward-spelaren  Jiloan Hamad. Av laguppställningen att döma spelade de båda anfallare. Så det ligger kanske en del i Oskar Johanssons karaktärisering av förbundskaptenen. Nu återstår det en match mot Irland i turneringen. Förhoppningsvis får Mackan i alla fall en chans att spela på sin rätta plats.

Svenska Fotbollförbundet: P19/90: Borta från EM-slutspel efter storförlust

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.