Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK vill förlänga med Astvald

Papperstidningen skriver idag att ÖSK vill förlänga kontraktet med Marcus Astvald. Mackan har i dagsläget ett kontrakt som sträcker sig fram till utgången av nästa år. (Normalt ger ju ÖSK egna spelare som flyttas upp från talanglaget två-årskontrakt). Nu skriver tidningen, utan att ange en närmare källa, att man hört att ÖSK vill förlänga kontraktet med ytterligare tre år. Och samtidigt omförhandla villkoren, antar jag.

– Smickrande att de vill ha mig, sedan kan man ju alltid diskutera hur långt ett kontrakt skall vara, säger Astvald enligt tidningen till tidningen från EM-kvallägret i Belgien.

Tillägg: NA är försiktig med att släppa sitt ÖSK-material. Det skall väl räcka hela dagen, antar jag. Nu på eftermiddagen finns hur som helst artikeln även tillgänglig på nätet: ÖSK vill förlänga med jättetalang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.