Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

2009 jämfört med 2008

Divergensen på poängsidan blir bara större och större. I den 12 omgången förra året var ÖSK ett krislag (de hade just utklassats av AIK) och hade inte fått ihop mer än 9 poäng på de 12 mathcerna. I år har laget 18 poäng efter lika många matcher. Målskillnade är avsevärt mycket bättre. Förra åren var den -13 – i år är den +3.

Allt skulle vara frid och fröjd inför minisemestern om det inte vore så att det finns en annan jämförelse som inte alls ser lika bra ut. Jämför man med motsvarande matcher förra året blir bilden en helt annan. Mot årets motståndare  hade laget förra året spelat in 19 poäng, vilket faktiskt är en poäng mer än i år. Dessutom hade laget gjort tre mål mer (men även släppt in fyra fler).

Tabellen finns på ett klicks avstånd i högerkolumnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.