Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvensk debutant på måndag

Den allsvenska matchen mellan Örebro SK och Brommapojkarna kommer garanterat att uppvisa en allsvensk debutant. En debutant som dessutom kan vara säker att få vara på plan 90 minuter plus eventuella tillägg. Matchdomaren Magnus Ahlsén från Linköping startar nämligen sin allra första allsvenska match, då han blåser igång kockan sju på måndagskvällen blåser igång matchen mellan ÖSK och BP.

En helt ny bekantskap för Örebropubliken kommer Ahlsén dock inte att vara. Han har redan detta år hunnit med att döma en match på Behrn Arena, nämligen mötet i Svenska Cupen mellan ÖSK och Halmstads BK.

Corren.se
: Ahlsén i allsvensk debut

1 kommentar – kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.