Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fotbollssatsning i Hallsberg

Fotbollsgymnasier är populära. Alléskolan i Hallsberg satsar därför på att uppgradera sin fotbollsprofil till ett riktigt fotbollsgymnasium. Förutsättningen för uppgraderingen är den konstgräsplan, som redan är beslutad. Skolan har redan inlett ett samarbete med KIF Örebro och ett liknande avtal är på gång med ÖSK Fotboll. Nu räcker väl inte talangen i Hallsberg till för att fylla en klass, utan det är nog förhoppningen att kunna locka till sig fotbollsintresserade elever från annat håll som lockar.

NA: Satsning mot allsvenskan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.