Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Wowoah visade musklerna

I reklamkampanjen inför matchen ÖSK – Hammarby har vi sett Samuel Wowoah visa magmusklerna och vad passade väl inte bättre än att det var han som fick avgöra matchen. Planens bäste spelare, enligt min åsikt, men för all del Porokara var också het. Inför Wowoahs frispark sa jag ”han skruvar in den i krysset”, för man har ju sett hans kapacitet tidigare. I Nordbacks och Nordins frånvaro fick vi se mer av den varan och hoppas att Sammy får förtroendet oftare. Tycker också att Nordback har blivit bättre på att få frisparkarna dyka ner bakom muren. Är det månne Eija-effekten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.