Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fullsatt…

verkar det kunna bli på måndagsmatchen då ÖSK möter Hammarby IF. Nu på torsdagskvällen finns det bara ett 80-tal obokade sittplatsbiljetter kvar i systemet. Den provisoriska ståplatssektionen på Södra Läktaren lär väl bli full av tillresta och lokaldomicilierade Hammarbysupportrar. På Västra har det i allmänhet varit gott om folk denna fotbollsvår.

Så vem vet – det kanske blir lapp på luckan för en gångs skull. Något som i så fall riskerar att drabba i första hand de örebroare, som räknat med att kunna köpa sin biljett i sista ögonblicket. Men det blir ju två hemmamatcher till samma vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.