Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya odds för allsvenskt guld

Spelbolaget Expekt har justerat sina odds på vem som skall bli svenska mästare i fotboll detta år. Helsingborgs starka insats på Behrn Arena var tydligen tillräckligt bra för att sänka oddset på HIF-guld från 6,50 till 5 gånger pengarna. Förmodligen för att de klarat av bortamatchen på Behrn Arena med sin målskillnad någorlunda intakt. En annan godbit är Djurgården som fortfarande rankas som en betydligt större favorit till ligaguldet än vad ÖSK gör. Visserligen har DIFs odds sackat ordentligt – från 14 till 25. Men ÖSKs förbättring inskränker sig till 10 vad det nu kan vara från 50 till 40. ÖSK rankas nu på en med Halmstads BK delad niondeplats.

Expect.com: Glimrande odds för AIK, MFF och Helsingborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.