Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Distriktscupen

Ena dagen i semifinal mot en allsvensk klubb – en vecka senare åker man ut mot en nyuppflyttad div 5-klubb. Det är det som är charmen med distriktscupen. Det korta strået drog denna gång Rynninge IK, som fick stryk av Yxhults IK i en match nu i kväll. Detta trots att de senare faktiskt missade en av sina två bonusstraffar. Rynninge åkte till Kumla med ett B-lagliknande lag. Men det ursäktar inte fadäsen. Yxhult får nu i åttondelsfinalen möta BK Forward/Eyra, Forwards talanglag som spelar i samma serie som yxhultarna.

Rynninge IK: Rynninge ut ur Cupen

PS: Ordförande i Yxhult är för övrigt en före detta ÖSK-profil – Ove Lindqvist om namnet är bekant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.