Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Niklas Gustafsson

Inför uppstarten av Div 1 Norra nu till helgen skriver NA idag om Forward eller kanske snarare om Niklas Gustafsson, som nog är en av de allra äldsta elitspelarna i svensk fotboll. (Elitserierna är Allsvenskan, Superettan och de två div 1-serierna). Trots sina 39 år håller han betydligt yngre spelare borta från en plats i laguppställning. Starkt gjort givetvis av Niklas, men gynner det verkligen Forward och deras talangverksamhet? Niklas representerade ÖSK (det är därför jag skriver detta) i 65 tävlingsmatcher under åren 1997-2000. Med målskyttet var det väl lite si och så för en anfallare. Totalt 4 stycken blev det under de fyra åren han representerade föreningen.

NA: Niklas är märkt för livet – av BK Forward

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.