Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen drömlottning

Hos Kristianstads FF verkar man inte vara helt nöjd med att ha lottats mot ÖSK i den Svenska Cupen. När det finns ett antal allsvenska lag som är hetare för publiken i Kristianstad. Favoritmotståndare verkar Helsingborg, MFF, AIK eller Hammarby vara. Och så fick man Örebro SK – stackare. Att Helsingborg och Malmö hade varit välkomna kan jag förstå. Speciellt om de kommit tillsammans med några tusen supportrar, som köper entrébiljett och varm korv. Jag undrar om det är frånvaron av några större supporterskaror som gör att det tredje skånelaget Trelleborgs IF inte finns med på favoritlistan. Samt – varför i allsin dar har man satt upp Hammarby på listan över favoritmotståndare. Kalmar FF eller IFK Göteborg hade jag förstått, men Hammarby?

Kristianstads FF: Örebro i Svenska Cupen

0 kommentarer – kommentera

Gambleputti

De vill väl gå vidare och då vore bajen en drömlottning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.