Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Oflyt i premiären

Ja, då är årets allsvenska premiär över för ÖSK:s del, en premiär som känns lite snopen. Efter några riktigt bra målchanser och bra försvarsspel kändes en Djurgårdsseger avlägsen och minst en poäng hade varit välförtjänt för de svart-vita. Nu var det de feldömda straffarnas afton och vi får hoppas att oflytet jämnar ut sig i det långa loppet.

På tal om svart-vitt, man trodde inte sina ögon vid TV:n när det visade sig att också Gefle IF spelar i dessa färger. Jag trodde ÖSK hade ”monopol” på denna färgkombination, för aldrig någonsin har jag skådat denna dräkt på något annat allsvenskt lag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.