Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svår uppgift för talangtruppen

traning090403_2

Hörnträning och positionering. Från vänster: Daniel Björnqvist, Boris Lumbana, Gustav Källberg, Adam Botvidsson, Christopher Kihlgård, Peter Rosendahl, Anel Coralic, David Rohlén, Moses Reed

ÖSK Ungdom möter i morgon lördag Carlstad United i en träningsmatch på Behrn Arena. Utan tvekan årets tuffaste uppgift. Värmlänningarna var på vippen att få kvala för en plats i Superettan, men en sämre målskillnad avgjorde den kampen till Östers favör. Talanglaget har redan mött ett div 1-lag en gång denna säsong. Det var Brage som utan några större problem vann med hela 5-0.

Jag hoppas att vi slipper uppleva en liknande utklassning. Intressant i morgondagens match är att ett antal spelare från A-truppen kommer att vara med. Dock inte under hela matchen, deras återhämtningsstatus avgör hur länge de kommer att få spela. Det blir alltså första matchen sedan i höstas för Joakim Gren. James Frempong och Hasan Sesay kommer att ta ansvar för högerkanten. Mittförvaret förstärks med Moses Reed, som förmodligen kommer att representera talanglaget under våren. På bänken finns dessuto Yunus Ismail tillgänglig för byte.

ÖSK: Inför ÖSK Ungdom – Carlstad United
Carlstad United: Inför ÖSK Ungdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.