Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sydsvenskan rankar de allsvenska arenorna

Så här i allsvenska uppstartningstider är det populärt att upprätta rankinglistor av olika slag. Poulärast är väl de som i förväg försöker förutspå slutresultatet. Skånska Sydsvenskan har tagit sig före, att försöka sig på en rankning av de allsvenska arenorna. Örebros Behrn Arena hamnar på en sjätteplats inkilad mellan Råsunda och Örjans Vall. Kanske inte helt oväntad var det främst plastgräset som inte föll skåningarna i smaken. Gott så, motståndarna skall inte se fram emot att komma till Örebro för att spela fotboll.

Sydsvenskan rankar de allsvenska arenorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.