Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Olof Lundh om Örebro SK

Olof Lundh är en av alla dessa fotbollsexperter som inte alltid verkar att veta vad de talar om. Visst, det är svårt för att inte säga omöjligt att veta allt om alla allsvenska klubbar. Men då skall man kanske hålla tyst i stället för att uttala sig. Nu har i alla fall Lundh uttalat sig om ÖSKs chanser och möjligheter, liksom han tydligen kommer att göra om alla allsvenska lag. Några djupare insikter om just ÖSK verkar han dock inte ha. Han ger bland annat Kristoffer Näfver credit för att det gick så bra för ÖSK hösten 2008 (den elake kan givetvis hävda att detta är helt korrekt). Eftersom han också nämner Per Johansson som ett nyförvärv får man förmoda, att bytesaffären med Djurgården med Näfver och Johansson som bytesobjekt gått honom helt förbi. Att han sedan inte nämner Eric Bassombeng som en av anledningarna till den lyckade hösten förstärker min misstanke, att han nog inte vet så värst mycket om ÖSK.

Fotbollskanalen.se: Lundh tippar allsvenskan – AIK, Örgryte och Örebro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.