Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svenska Cupen

Den andra omgången av svenska cupen är nu lottad. I den här gången kommer de återstående lagen från Superettan in (placeringarna 4-8) samt de tre lag som flyttades ner från Allsvenska i fjol. Örebro kommer nog att ha två lag med i denna omgång. Visserligen har inte Karlslund spelat mot IFK Ölme än (de gör det på lördag), men jag kan inte tänka mig att de får stryk i den matchen.

Den tredje omgången skall spelas onsdagen i påskveckan – den 8 april alltså. BK Forward har hemmamatch och kommer att möta Skövde AIK, laget som i den senaste omgången slog ut Degerfors. För segraren i mötet mellan Ölme och Karlslund väntar en hemmamatch mot Assyriska FF.

Sett till hur lottningen utfallit så bör Forward ha goda möjligheter att ta sig vidare, medan det nog blir svårt för Karlslund mot hårt satsande Assyriska.

I nästa omgång blir det sedan dags för de allsvenska lagen att göra entré i tävlingen. Förmodligen kommer denna omgång att lottas någon gång nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.