Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongligan (090330)

Ja, där tog den slut. Det allsvenska försäsongsträlandet har nått sin ände. Nu återstår endast uppladdningen innan de riktiga matcherna kan börja spelas.

Idag spelades två matcher. Djurgårdens A/B-lag spelade oavgjort 2-2 mot Helsinborgs B-lag. Resten av gubbarna var på diverse landslagsuppdrag.  Vi får väl hoppas att Djurgården förmår konservera sin sviktande form minst en vecka till.

I Gävle lyckades Gefle att besegra en motståndare från Superettan.Förloraren  IK Sirius borde vara nöjdare med förlustsiffrorna 2-1 än vad segrarna är. Men som vi sett på närmare håll – i den här typen av matcher så vill ingen i onödan riskera sin startplats för nästa helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.