Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongligan (090329)

Jag hade trott att vi skulle ha två matcher att redovisa idag, men det blev bara en. Det visade sig att Gefles ödesmatch mot Sirius inte spelas förrän i morgon. Dagens enda ödesmatch blev således mötet mellan Hammarby och Örgryte. Speciellt gästerna från Göteborg skulle nog ha mått bra av något moralstärkande. Sist i försäsongsligan med den knappt mätbara poängskörden av tre poäng. Att det inte blev fler beror delvis på att de vid några tillfällen drabbats av minuspoäng efter ej acceptabla resultat mot lag från de lägre divisionerna.

Men det gick som det brukat göra i år (utom mot ÖSK i regnmatchen på Cypern) för ÖIS. Skottstyrka och försvarsinstinkter räckte inte till, utan Hammarby vann efter att ha gjort matchens enda mål. Positivt för ÖISarna var kanske att Allbäck var med igen. Han verkar vara på väg att bli spelbar efter försäsongens bortavaro. Borta var dock Alvaro Santos. Så ingen vet ännu om det är en brasiliansk fågel eller fisk som ÖISarna har köpt inför den här säsongen.

Hammarby då? De vann visst – övriga kommentarer är överflödiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.