Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vad har hänt med ”Vovven”?

Återigen är Samuel  Wowoah inblandad i gruff med motspelare, nu senast mot åtvidabergsspelaren Radetinac. Det har hänt i tre matcher på försäsongen och nu är det ändå bara träningsmatcher. Vad ska det då inte bli i Allsvenskan? Visst, det är bra att ha attityd, vara het och tända till ibland, men risken att gula kort drabbar det egna laget är stor. Oavsett vems felet är kan det vara bra att hålla låg profil och inte bli känd som lättprovocerad, vilket motståndarna snarare kan utnyttja i framtiden. Det kanske är lättare sagt än gjort, men noterbart är att Zlatans storhet de senaste åren har varit frukten av att kunna tygla sig. För att ur mängden ta ett känt exempel.

Annars spelade Samuel stabilt i backlinjen och spelet såg välkontrollerat ut även bland övriga försvarare. Fortsätter man på detta sätt så kan det bli svårt att göra mål på ÖSK, även om anfallet var något uddlöst emellanåt. Men vi vill se en balanserad Vovven och inga fler onödiga gula kort, tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.