Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allsvenska försäsongligan (090325)

Vi hade en match igår. Det var Gefle som på hemmaplan skulle visa upp vad de ”lärt sig” på det just avslutade träningslägret i Spanien. Inte så mycket av resultatet att döma. Vasalund, som med nöd och näppe kravlade sig upp i Superettan i höstas, besegrade hemmalaget med 4-2. Att få stryk av ett lag från Superettan så här tio dagar före den allsvenska premiären kan inte vara så upplyftande. Att dessutom släppa in 4 mål närmar sig katastrofen. Men ok, en match är kanske ingen match i de här sammanhangen. Gefle har dessutom ytterligare en möjlighet att visa upp sin vårform. Laget skall även möta Sirius innan allsvenskan drar igång. För förlusten utdelas en varning samt en minuspoäng i försäsongsligan.

Pelle Olsson skall för övrigt ha cred för sin nyskapande bortförklaring:  ”Det blev en match där det mesta var emot oss, vi kom i otakt i vårt anfallsspel och kom på mellanhand i försvarsspelet, sade Pelle till hemsidans utsända efter matchen. Artikeln ifråga har för övrigt städats bort därifrån nu på torsdagsförmiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.