Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

I Distriktscupen

som jag i fortsättningen kommer att skriva i stället för Fastighetsbyrån-Cup resp. Folksam Cup, spelades igår den första matchen i den andra omgången. Normalt brukar lagen från en högra serie slå lagen från en lägre. Alltså borde SMÅ IF (Stora Mellösa/Åsbyviken) som spelar i femman ha slagit Vivalla Stars IF, som är nyuppflyttade i sexan. Men så gick det inte. På Vivallas grusplan segrade Vivallas somaliska stjärnor med hela 10-0. I nästa match ställs de nu mot en betydligt starkare motståndare i form av div 3-laget IFK Örebro. På gränsen till en intressant match efter gårdagskvällens utklassningsseger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.