Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Veckans Fråga

Vem kan ha skrivit detta om ÖSK Fotboll?

Är imponerad av organisationen och inser att klubben verkligen är på rätt väg.

Jo, svaret på frågan är den evige ÖSK-kritikern Pelle Blohm. Efter att ha varit med på sponsorresan till London så har han ändrat uppfattning.  I alla fall om ÖSK-ledningens förmåga att arrangera London-resor.

Kul! Det är nästan så man skulle vilja skriva ”Välkommen in i familjen, Pelle”. Med det kanske är för tidigt. Dessutom är en hel del av den kritik Pelle riktat mot ÖSK genom åren (i alla fall delvis) befogad. Även om jag tycker att han ibland öst lite väl mycket salt i de öppna såren.

Blohm.se: Heathrow, feber och en lyckad resa
Eyravallen: Blohm till London med ÖSK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.